تبلیغات
چای لاغری - گیاهان چربیسوز و لاغرکننده - چگونه ماهی سالم را تشخیص دهیم

چای لاغری - گیاهان چربیسوز و لاغرکننده

سه شنبه 7 دی 1389

چگونه ماهی سالم را تشخیص دهیم

نویسنده: حمید حبیبی   

راههای تشخیص ماهی سالم از فاسد 
یکی از سوالاتی که همواره برای هر یک ما وجود داشته راههای تشخیص ماهی سالم از فاسد به هنگام خریداری است:

لاغری موضعی و بی ضرر ..در ادامه مطلب کلیک کنید


۱- بوی ماهی : ماهیهایی كه تازه هستند تقریبا بوی مطبوعی دارند و اگر از آبهای شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می دهند .ولی ماهی فاسد بوی نامطبوعی دار دكه بیشتر اوقات بوی آمونیاك و ترشیدگی و در اثر پیشرفت فساد بوی گندیدگی می دهد.
۲- حالت فلسها و پولكها در ماهی : در رابطه با ماهیهای تازه فلسها كاملا به بدن چسبیده و به سختی جدا می شوند در حالی كه در ماهیهای فاسد فلسها برجسته و به راحتی كنده می شود .
۳- شكل بدن ماهیها: بدن ماهیهای تازه قابلیت ارتجاعی دارد و فاقد ترشحات می باشند ولی بدن ماهیهای فاسد اگر با انگشتان فشاری روی بدن ماهی وارد می شود كاملا ایجاد فرو رفتگی می كند و ترشحات بدن ماهی زیاد و حالت چسبندگی دارد.

لاغری موضعی و بی ضرر ..در ادامه مطلب کلیک کنید


۴- چشمهای ماهی: درماهیهای تازه چشم علاوه بر این كه شفاف درخشان است ، حالت كاملا محدب دارد در صورتیكه در ماهیهای فاسد چشم ماهی تیره و كدر است و كره چشم بطور كامل در حفره چشم فرو رفته است .
۵- سرپوش گوشها: در ماهیهای تازه سرپوشها بطور كامل و تقریبا چسبیده هستندو سطح داخلی آنها لكه ندارد ولی در ماهیهای فاسد این سرپوشها تقریبا جدا هستند و بر روی سطح داخلی آنها لكه های قهوه ایی و قرمز رنگ دیده می شود.
۶- حالت آبششها: در ماهیهای تازه آبشش ها مرطوب و به رنگ قرمز روشن هستند. ولی در ماهیهای فاسد آبششها مرطوب نبوده و رنگی خاكستری دارند.

لاغری موضعی و بی ضرر ..در ادامه مطلب کلیک کنید


لینکدونی

نویسندگان

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :